Sâmbătă, 21 decembrie 2013

Asociația SPRING la Radio România Cultural

Asociaţia SPRING a participat la emisiunea radio "Campus", emisiune realizată de Ligia Necula şi transmisă la Radio România Cultural.

Emisiunea "Campus" fiind o emisiune dedicată tinerilor, respectiv studenţilor, discuţiile s-au axat pe de o parte pe prezentarea board-ului Asociaţiei SPRING, a serviciilor pe care Asociaţia SPRING le oferă acestor categorii de persoane, iar pe de altă parte pe stabilirea obiectivelor personale şi profesionale.

Luni, 25 noiembrie 2013

A fost un weekend plin pentru Asociația SPRING

Am început de vineri, când a avut loc prima ediție a workshop-ului thematic "Mobbing- pentru psihologii practicieni". A fost o după-amiază plină de conținut și semnificație, atât pentru participanți, cât și pentru organizatori. Am început prezentând informațiile teoreticereferitoare la ce presupune fenomenul de mobbing; am continuat cu vizionarea unui scurtfilm, bazat pe fapte reale, al unei personae, victimă a mobbing-ului, ce surprinde toate carecteristicile acestui fenomen. A existat și o parte interactivă în care participanții au expus situații din propria experiență profesională și personală în care au asistat la situații de mobbing, atât în calitate de victimă, martor, dar și agresor.

Joi, 28 noiembrie 2013

Eveniment informare

Asociația SPRING a desfășurat un alt eveniment din cadrul campaniei de informare și sensibilizare cu privire la problematica hărțuirii psihologice la locul de muncă, în școală și în familie.

La eveniment au participat studenții din anul IV ai Facultatății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Le mulțumim pentru participare și pentru interesul manifestat și îi așteptăm cu drag la serviciile și programele noastre, conform parteneriatului agreat cu Domnul Decan, Prof. univ. dr. Dinu Toma Adrian și Doamna Director Departament Management și Marketing, Conf. univ. dr. Elena STOIAN.

De asemenea, dorim să mulţumim îndeosebi doamnei Conf. univ. dr. Condei Reta şi doamnei Şef lucrări dr. Angelescu Cristina Elena, pentru tot sprijinul acordat în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment.

...citeşte mai mult