Despre Noi

Asociaţia SPRING a luat fiinţă la iniţiativa unui grup de tineri profesionişti decişi să dea un nou sens ideii de suport şi implicare socială.

Ne propunem să dezvoltăm, să promovăm şi să implementăm politici şi programe de informare, asistenţă, consiliere şi psihoterapie, educaţie, dezvoltare personală şi profesională, analiză şi intervenţie în organizaţii, activităţi de cercetare.

Misiune

Misiunea organizaţiei noastre este de a contribui la creşterea calităţii vieţii copiilor, adolescenţilor, tinerilor şi adulţilor, misiune ce s-a născut din dorința de a fi de folos celor din jurul nostru şi de a ne implica activ în procesul de schimbare și dezvoltare socială.

Valori

Activitatea noastră este ghidată de valori precum: