Poliția Capitalei

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMBV)

Partenerii Asociaţiei SPRING în proiectul Aleg să mă implic. STOP Bullying!

Asociaţia DIRECT

Organizaţie neguvernamentală creată cu scopul de a facilita accesul tuturor categoriilor sociale care doresc să dobândească noi competenţe , în special persoane defavorizate şi cu oportunităţi reduse, prin iniţierea unor proiecte de dezvoltare personală şi profesională.

www.asociatiadirect.ro

Asociaţia STAGE ONE PRODUCTION

Organizaţie neguvernamentală care, prin intermediul artei teatrale şi vizuale, promovează şi susţine educaţia şi cultura şi dezvoltă proiecte ce au la bază reinserţia şi incluziunea socială.

Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din București este un liceu cu tradiție, fondat în anul 1865. Este situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, în sectorul 2 al Capitalei, într-o zonă ușor accesibilă mijloacelor de transport (liniile 135, 311, 655, Metrou Piața Iancului).

Asociaţia E.L.E.(Environment of learning and education)- creează şi educă este o organizaţie nonguvernamentală care îşi propune să ofere opţiuni şi alternative socio-educaţionale pentru copii, tineri, adulţi în vederea susţinerii evoluţiei personale şi profesionale. Principalele tipuri de activităţi pe care le desfăşoară asociaţia sunt cele care susţin şi asigură complementaritatea înitre educaţia formală, informală şi nonformală.

Susţinătorii "Aleg să mă implic. STOP Bullying!"

Victoria Art - Şcoala de actorie

www.victoria-art.ro