Proiecte

Asociaţia SPRING derulează în perioada 1 octombrie 2014 – 31 martie 2015, în Bucureşti, proiectul Aleg să mă implic. STOP Bullying! în parteneriat cu Asociaţia STAGE ONE PRODUCTION şi cu Asociaţia DIRECT. Iniţiativa îşi propune să contribuie la prevenirea şi combaterea fenomenului bullying prin activităţi educative dedicate elevilor, profesorilor, consilierilor școlari și polițiștilor.

Obiectivele proiectului sunt:

Stimularea atitudinii civice în rândul elevilor şi profesorilor de gimnaziu din 6 şcoli din Bucureşti în prevenirea şi gestionarea situaţiilor de bullying întâlnite;

Dezvoltarea cunoştinţelor şi competenţelor profesorilor şi consilierilor şcolari din 6 şcoli generale din Bucureşti, precum şi poliţiştilor ce îşi desfăşoară activitatea în proximitatea acestor şcoli, în prevenirea şi combaterea bullying-ului.

...citeşte mai mult