Puncte de informare despre bullying în librării

Deoarece ne-am propus să transmitem mesajul nostru anti-bullying către cât mai multe persoane, în weekendul 21-22 februarie 2015 am organizat două Puncte de informare despre bullying în spaţii non-formale. Astfel, sâmbătă după amiaza am fost în Librăria Syntagma din Galeriile Titan, iar duminică după prânz în Librăria Diverta din Mall Plaza România.

La Punctele de informare am stat de vorbă despre bullying cu adolescenţi şi copii. Le-am povestit cum se manifestă fenomenul şi care pot fi consecinţele lui şi am discutat împreună cazuri concrete de bullying din şcolile în care învaţă.

Trecătorii au aflat astfel mai multe detalii despre bullying şi despre experienţa pe care am acumulat-o în proiect, au citit mesajele elevilor din şcolile în care am lucrat, au ascultat melodia „Merg înainte" creată în proiect şi ne-au lăsat mesaje anti-violenţă.

Mulţumim Librăriilor Diverta (Mall Plaza) şi Syntagma (Galeriile Titan) pentru deschiderea cu care ne-au primit şi sprijinul pe care ni l-au oferit în organizarea Punctelor de informare despre bullying!