Asociația Spring
Politica de Confidentialitate Cine suntem?

Asociatia Spring este ONG - persoană juridică fără scop patrimonial, înregistrată la Judecătoria Sectorului 2, având număr în registrul asociațiilor și fundațiilor 62 din 18.04.2013. Avem sediul social la adresa Strada Viesparilor, nr. 53, bl. 33C, sc. A, ap. 23, et. 7, Sector 2, București și codul de identificare fiscală 3600161.

Cum colectăm informațiile personale?

Modul principal prin care colectăm informații personale este atunci când trimiteți un mesaj în secțiunea Contact sau atunci când vă înscrieți la un eveniment al Asociației Spring.
De asemenea, este posibil să existe unele pagini temporare pentru înregistrarea în cadrul unei promoții în care pot fi cerute informații cu caracter personal.

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră?

Dacă ați lasat un mesaj în secțiunea Contact sau dacă v-ați înregistrat la un eveniment al Asociației Spring pe site-ul asociatiaspring.ro sau dacă prelucrăm datele dumneavoastră personale în orice altă situație, puteți cere să primiți un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, dacă acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice. Cererile dumneavoastră de interogare sau ștergere date personale trebuie adresate prin e-mail, la adresa si vor fi soluționate în termen de 30 de zile.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Newsletter

Site-ul asociatiaspring.ro colecteaza datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatori, in scopul informarii periodice, folosind posta electronica, privind activitatea Asociației Spring sau evenimentele organizate. În cazul în care nu mai doriți sa comunicăm prin Newsletter, vă rugăm să folosiți opțiunea “Dezabonează-mă”.


Evenimentele Asociației Spring

Site-ul asociatiaspring.ro colectează urmatoarele date cu caracter personal, furnizate de către participanții evenimentelor Asociației Spring în cadrul înscrierilor online:

  • ️ Nume și Prenume;
  • ️ Adresa de e-mail;
  • ️ Numărul de telefon;
  • ️ Adresa;
  • ️ Denumirea instituției/companiei;
  • ️ CUI-ul sau CIF-ul;
  • ️ Adresa instituției/companiei;
  • ️ Contul Bancar;
  • ️ Adresa de IP;
  • ️ Loguri ale acțiunilor utilizatorilor (înregistrare, plată, abonare, dezabonare) si loguri de acces.

Colectarea acestor date personale are următoarele scopuri: - trasabilitatea înregistrării la evenimentele Asociației Spring, necesară în cazul unor cereri, sesizări sau reclamații ale clienților Asociației Spring; - procesarea plății online prin procesatorul Netopia, pentru metoda de plată Card; - confirmarea manuală a plății pentru metoda de plată Transfer Bancar; - facturarea automată după validarea înregistrării și a plății taxei de participare. În cazul în care nu doriți colectarea acestor date, nu vă puteți înscrie la evenimentele Asociației Spring.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale?

Dacă lăsați un mesaj în secțiunea Contact, dacă vă înregistrați la Newsletter sau la un eveniment Asociația Spring sau în orice alte situații în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, ne asigurăm că acestea sunt păstrate pe o durată care corespunde prevederilor legale în vigoare și principiilor GDPR.

Dacă vă inregistrați la Newsletter, datele sunt păstrate până la dezabonare.